Παοκ Απολλων - Basketleague: Ο Παντελίδης στο - Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.

Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία . Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα.

Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1988-1989
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1988-1989 from 1.bp.blogspot.com
Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Δείτε τα εδώ · στοιχηματική εμπειρία… Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία . Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ.

Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα.

Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία . Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Δείτε τα εδώ · στοιχηματική εμπειρία… Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις .

Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα.

Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. LIVE: Î'ΡΗΣ - ΠÎ'Σ Î
LIVE: Î'ΡΗΣ - ΠÎ'Σ Î"ΙÎ'ΝΝΙΝÎ' | FWS.GR from fws.gr
Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. Δείτε τα εδώ · στοιχηματική εμπειρία… Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία . Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.

Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης.

Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία . Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. Δείτε τα εδώ · στοιχηματική εμπειρία…

Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. Δείτε τα εδώ · στοιχηματική εμπειρία… Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία .

Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Πριγκίπισσα Î'λίκη της Ελλάδας
Πριγκίπισσα Î'λίκη της Ελλάδας from www.overfm.gr
Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία . Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Δείτε τα εδώ · στοιχηματική εμπειρία… Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα.

Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.

Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Δείτε τα εδώ · στοιχηματική εμπειρία… Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Ο παοκ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία .

Παοκ Απολλων - Basketleague: Ο Παντελίδης στο - Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Ο παοκ τα βρήκε… σκούρα από τον απόλλωνα σμύρνης για 45 λεπτά εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» τη νίκη και τους τρεις . Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα στη τούμπα. Εκτός έδρας ήττα από ολυμπιακό), επέστρεψε ο παοκ. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.